Novosađani sami sebi uručili pehar FOTO

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani sami sebi uručili pehar FOTO

Navijači i rukovodstvo Vojvodine napravili su mali šou na prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka (1:0) na svom stadionu u nedelju.

GALERIJA SLIKA

Đurić: O čemu pričaju lopovi iz Vojvodine?

Nije "Nole, Nole" nego "Tole, Tole"!

"Firma": Mrzimo Beograd!

Šta to Tejgo pokazuje navijačima Vojvodine? VIDEO

Iako je Vojvodina napustila teren u finalnom meču Kupa Srbije protiv Partizana, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sprečilo upravu kluba i navijače da neposredno uoči meča sa Subotičanima naprave ceremoniju dodele utešnog pehara.

Navijačima "lala", popularnim "Firmašima" trofej je predao Aleksandar Kravić, član Gradskog veća Novog Sada zadužen za sport.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mrzimo Beograd" i "ćiribu ćiriba" obeležili vojvođanski derbi

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 09:51

Vojvođanski derbi Jelen Super lige obeležili su slogani i transparenti upućeni protiv Beograda i Fudbalskog saveza Srbije. ..Vojvodina: Đurić taksista, Džomba vračara..I Zvezda imala korist od poraza Voše u finalu..Đurić: O čemu pričaju lopovi iz Vojvodine?..Komisija neumoljiva: Nije 2:1...

Nastavak na S media...

Butorović: Kako je prihvaćen zapisnik suspendovanih sudija?!

Izvor: S media, 17.Maj.2011

Ratko Butorović, predsednik Vojvodine, tvrdi da je kontradiktorno to što je FSS prihvatio izveštaj sudija koji su prethodno suspendovani zbog loše obavljenog posla u finalnom meču Kupa Srbije protiv Partizana. ..Nije "Nole, Nole" nego "Tole, Tole"!..Butorović: Neka Partizan igra sam sa sobom..Bata...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.