Novosađani ogorčeni zbog uvreda u Humskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani ogorčeni zbog uvreda u Humskoj

Incidenata je bilo i u Humskoj. Opet su se čule uvredljive parole.
I – ništa! Niko ni reč ni tokom meča ni posle utakmice.
Novosađani su zato posebno ogorčeni zbog uvredljivog skandiranja iz gledališta i ogavnih reči koje su im upućene.
Zaprepašćujuće je, kažu, da niko od zvaničnih lica na Partizanovom stadionu nije reagovao na otvorenu mržnju, na uvrede koje izlaze iz okvira uobičajenog navijačkog vokabulara i prete, ako im se adekvatno ne suprostavimo, da izazovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nesagledive posledice.
Još jednom su u prvom planu bili navijači Partizana. Pevali su u horu „pola Mađar, pola ustaša“.
Ista pesma orila se posle prošlog finala Kupa Srbije. Tada su kažnjeni igrači Partizana koji su se pridružili navijačima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Novosađani ogorčeni zbog uvreda u Humskoj

Izvor: Utakmica.rs, 05.Apr.2012

Incidenata je bilo i u Humskoj. Opet su se čule uvredljive parole. I – ništa! Niko ni reč ni tokom meča ni posle utakmice. Novosađani su zato posebno ogorčeni zbog uvredljivog skandiranja iz gledališta i ogavnih reči koje su im upućene...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.