Novo druženje sa fudbalerima Partizana, crno-beli pozvali sve zainteresovane

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo druženje sa fudbalerima Partizana, crno-beli pozvali sve zainteresovane

FK Partizan radi sjajan posao po pitanju marketinga ove sezone.

Fudbalski klub Partizan pozvao je decu i sve zainteresovane da se u četvrtak na Trgu republike druže sa prvotimcima i omladincima kluba, da se sa njima druže i da treniraju.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu kluba, druženje u sklopu Beogradskog festivala fudbala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << počinje u četvrtak u podne, a od 13 časova pojaviće se i prvotimci Partizana.

Od 14 časova dečaci iz Omladinske škole Partizana okupljenima će pokazati kako izgleda fudbalski trening, a potom će 10 dečaka imati priliku da sa njima i vežba. Prvih 10 dečaka uzrasta od 10 do 12 godina koji se prijave preko Instagram profila fudbalskog kluba Partizan i ostave svoje podatke, učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike.

Kako je najavljeno, za učesnike su spremne i nagrade.Beogradski festival fudbala organizuje Skupština grada Beograda.

U četvrtak od 21 čas fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv AZ Alkmara, u prvom kolu Grupe L u Ligi Evropa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.