Novine pune čitulja ubijenom vođi navijača

Izvor: Press, 17.Okt.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine pune čitulja ubijenom vođi navijača

Juče je u dnevnom listu "Politika" objavljena i čitulja koju je FK Partizan posvetio ubijenom vođi navijača
Ubijenom vođi navijača Aleksandru Stanković, zvanom Sale Mutavi, dato je više čitulja u dnevnim novinama nego mnogim zalužnim i uglednim građanima.

Čitulje Aleksandru Stankoviću, koji je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uveče ubijen u svom vozilu u Bačvanskoj ulici u Beogradu, nalaze se danas na 14 stranica u dnevnom listu "Novosti" i dve i po strane u listu "Politika".

Juče je u dnevnom listu "Politika" objavljena i čitulja koju je FK Partizan posvetio ubijenom vođi navijača.

Košarkaši Partizana izašli su juče na zagrevanje pred meč sa Olimpijom u majicama s likom ubijenog Stankovića, dan kasnije nakon što su isto uradili fudbaleri crno-belih, a na majicama je, uz lik Stankovića, pisalo "Dobro pamtim sve".

Na ovakvo ponašanje fudbalera i košarkaša iz Humske reagovao je osvedočeni navijač Partizana reditelj Srđan Dragojević koji je na svom Tviteru napisao: "Najlepše molim upravu Partizana da se pojavi sa majicama koje nose natpis - Svi smo mi Sale Mutavi, diler droge i huligan".

Aleksandar Stanković poslednjih godina postao je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji, a kako prenosi list "Blic", na Partizanov Jug, pre pet godina, prešao je sa Zvezdinog Severa, te postao vođa navijačke grupe "Janičari", u kojoj je bilo dosta "preletača".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.