Novica Veličković i naredne sezone u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica Veličković i naredne sezone u Partizanu!

Uprava crno-belih i iskusni krilni centar dogovorili jednogodišnju saradnju

Lepe vesti za navijače Partizana - Novica Veličković i naredne sezone nosiće crno-beli dresu pošto je, kako saznaje MOZZART Sport, danas dogovorio potpisivanje jednogodišnjeg ugovora sa klubom u kome je i počeo profesionalnu karijeru.

Posle prvog, petogodišnjeg mandata u Partizanu Veličković je otišao u Real, potom igrao za Megu, Bamberg i Trabzon pre no >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što što se zimus vratio u matični klub. Ovog leta pominjala se mogućnost da karijeru nastavi u Italiji, ali je uprava srpskog kluba ipak uspela da dogovori njegov ostanak i Aleksandru Džikiću obezbedi veliko pojačanje.

Podsetimo, pre njega je na poziciji četvorke stigli su još Stefan Birčević i Kenan Karahodžić, ovog leta i Đorđe Majstorović, Stefan Pot, Branislav Ratkovica, Vil Hačer, Uroš Vuković i Frenk Robinson.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Veličković: Ljubav prema Partizanu presudila

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2016, 13:07

Iskusni krilni centar Novica Veličković i naredne sezone nosiće dres Partizana. On je stavio potpis na novu jednogodišnju vernost crno-belima...- Svi znaju koliko ovaj klub volim i želim tu da budem, tako da je ova odluka najnormalnija što se mene tiče. Ekipa se promenila u odnosu na kraj prošle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.