Novica Veličković: Svim srcem uz crno–bele!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica Veličković: Svim srcem uz crno–bele!

Posle pauze od šest nedelja zbog povrede dres Reala je obukao Novica Veličković. Naš reprezentativac i bivši as Partizana, naravno, još nije potpuno spreman za igru.

Posle više od mesec dana pauze, prvi put sam izašao na parket – bio je prvi komentar Veličkovića posle utakmice. – Prosto ne mogu da verujem da me ništa ne boli. Pre ove utakmica sam praktično odradio samo jedan ceo trening. Sada sve ide na bolje, a posebno jer smo ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobedom obezbedili prvo mesto u grupi. Sada se lakše diše i u Istanbul idemo mirno, pošto utakmica protiv Efesa za nas neće imati rezultatski značaj.
A, o šansama Partizana da se dokopa Top 16 faze, Veličković je rekao:
Partizan se uvek bori, pričao sam sa momcima na klupi tokom meča koliko su crno–beli hrabri i kako uvek jako ulaze u duel. Imaju sada taj ključni meč protiv Milana i svim srcem sam uz njih. Voleo bih da pobede takav klub, sa tako velikim budžetom. Siguran sam da mogu to da urade pred svojim navijačima. Svakako da će biti teško, pritisak je ogroman, ali treba ostaviti momke da rade i mirno se spremaju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.