Novi ugovor za Babovića

Izvor: S media, 18.Dec.2010, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovor za Babovića

Partizan i Stefan Babović počeli su pregovore o produženju ugovora, a prema prvim informacijama mladi vezista saglasan je s predlogom da ostane u Humskoj 1.

Iako se letos obavezao na dvogodišnju vernost, bivši fudbaler Nanta je po tom ugovoru imao pravo da već u januaru promeni sredinu u slučaju povoljnijeg angažmana.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, to se, ipak, neće desiti, jer su čelnici srpskog prvaka stavili pred Babovića novi ugovor, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ideja o produžetku dopada i Stefanu, sva je prilika da će strelac pet i asistent za još toliko golova u prvom delu prvenstva tokom pauze ozvaničiti ostanak u voljenom klubu do januara 2013.

Partizan spreman da izdvoji tri miliona evra za pojačanja

Raćin menadžer: Čekamo da prođe Dortmund

Krstajić u Ajntrahtu?

Štoper Partizana iznenadio

Na taj način Partizan će dobiti bitku sa Galatasarajem, koji je tokom jeseni snimao Stefana Babovića, rumunski trener George Hadži insistirao da ga dovede na Bosfor i oplemeni igru velikana iz Istanbula, kome nikako da krene. Posle razgovora sa čelnicima Partizana izgleda da od selidbe na „Telekom arenu” nema ništa, pa Babović ostaje u Beogradu, da realizuje plan o kome je govorio još pre deset dana.

- Tek sam stigao među crno-bele i želim da ostanem, da osvajanjem titule potvrdimo status najbolje ekipa u Srbiji i još jednom pokušamo da se domognemo Lige šampiona. Uostalom, dužan sam navijačima, jer tokom prvog mandata nisu imali priliku da me upoznaju na odgovarajući načini, sad to želim da im vratim – govorio je nedavno Stefan Babović.

Njegovim ostankom uprava Partizana skinuće s dnevnog reda jednu temu tokom zimskog prelaznog roka. Za januar je najavljen susret sa ljudima iz Sportinga povodom otkupa ugovora golmana Vladimira Stojkovića, a između tih poslova trebalo bi očekivati i transfere u oba smera.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.