Novi sastanak Saše Ilića sa upravom Partizana, ovo je epilog!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sastanak Saše Ilića sa upravom Partizana, ovo je epilog!

Očekivano, ili ne?

Odranije je izvesno da će legendarni kapiten Partizana Saša Ilić ovog proleća i zvanično okončati igračku karijeru i dugo se već najavljuje da će on ostati u klubu na nekoj od funkcija u klupskom rukovodstvu.

Odlaskom sportskog direktora Ivice Ilieva pojavila se mogućnost da upravo Ilić pre kraja ove sezone preuzme tu ulogu, ali negde je zapelo.

Prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana smo izveštavali na tu temu, Ilić je pre preuzimanja funkcije sportskog direktora postavio nekoliko uslova, a najvažniji je onaj da se angažuje nezavisna revizorska kuća koja bi utvrdila tačan iznos ukupnih dugovanja kluba. Takođe, Ilić je tražio i autonomiju u svom radu, isplatu dugovanja igračima, a kako prenosi ''Telegraf'', danas je održana nova runda pregovora na relaciji Ilić - uprava kluba.

Ali, kako stoje stvari, to je bila i poslednja runda, jer je prema njihovim informacijama, Ilić danas i definitivno rekao ''NE''.

Prema tome, crno-beli će morati da se okrenu nkom drugom rešenju, možda i iskusnijem u tom poslu, a istovremeno vlada neizvesnost i oko izbora novog trenera, uz borbu za ispunavanja uslova UEFA za dobijanje evropske licence.

Mnogo je posla pred upravom Partizana tokom prvenstvene pauze, a od rešenja koja budu našli u naredne dve nedelje, zavisiće i očekivanja od naredne sezone, koja će vrlo brzo da dođe.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČETIRI PUTA "NE": Saša Ilić i definitivno odbio da bude sportski direktor Partizana! OVO je razlog zbog kog je legendarni kapiten otkačio upravu

Izvor: Kurir, 19.Mar.2019

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić danas je i definitivno rekao "NE" klupskoj upravi, koja mu je nudila funkciju sportskog direktora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.