Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Partizana: Tepić promašio pobedu

Ništa od prve pobede u Evropi. Partizan je doživeo četvrti poraz u okviru 4, kola Evrokupa, pošto je izgubio u Volgogradu od Krasnog Oktobra 61:59 (15:12, 17:13, 15:16, 14:18).

Crno-beli su i na ovom meču bili lišeni usluga najvećeg pojačanja, povratnika, Milana Mačvana. U njegovom odsustvu Beograđane je predvodio Nikola Milutinov sa 13 poena i devet uhvaćenih lopti, poen manje zabeležio je Edo Murić, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su po deset upisali Milenko Tepić, Mihajlo Andrić i Đorđe Gagić.

Domaćina je do trijumfa predvodio nesuđeni igrača Partizana Rendi Kalpeper sa 13 poena, jedan manje je upisao Anton Ponkrašov, a Romeo Trevis je ubacio deset.

Partizan je krenuo jako i motivisano, ali ga je skromnost u nastavku koštala konstantnog minusa, koji je u više navrata bio dvocifren. Ipak, polovinom poslednje deonice crno-beli su "namirisali" opuštenost rivala i zahvaljujuću ofanzivnom skoku i dobroj odbrani došli do preokreta trojkom Andrića. Rendi Kalpeper bio je siguran u poslednja dva napada i ostavio veliko breme na pleća Milenka Tepića. Iskusni bek nije pogodio šut za pobedu u poslednjim trenucima i tim iz Humske doživeo je još jedan poraz posle dramatične završnice.

SASTAVI TIMOVA:

KRASNI OKTOBAR: Zamanski, Komisarov 4, Zavorujev 8, Katbert 7, Trevis 10 (8 sk), Koršakov, Ligins, Ponkrašov 12, King 1, Kalpeper 13, Liholitov, Kazin 6.

PARTIZAN: Tepić 10, Aranitović 2, Kuzeloglu, Murić 12, Marinković, Milutinov 13 (9 sk), Gagić 10, Andrić 10, Milutinović, Glišić, Bogdanović 2, Šalić.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.