Novi odlazak iz Partizana, oproštaj na Instagramu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 08:29

Novi odlazak iz Partizana, oproštaj na Instagramu! (foto)

Dok pristalice crno-belih čekaju konkretnije vesti o prvim letnjim pojačanjima, stigla vest o još jednom odlasku.

Pre nekoliko dana, u emisiji ''U obruču'' na TV Arena Sport, sportski direktor Partizana Nikola Lončar istakao je da je cilj Partizana da ovog leta zadrži okosnicu ekipe i za narednu sezonu, ali sada je jasno da u toj okosnici neće biti Brajana Angole.

Kolumbijski košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio je poslednje Partizanovo pojačanje u minuloj sezoni. Došao je sredinom februara u redove crno-belih, upisao nekoliko nastupa, ali mesec dana kasnije došlo je do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, pa Angolu nismo uspeli da vidimo u najboljem izdanju.

Očekivalo se prethodnih dana da će uprava crno-belih sa Angolom potpisati novi ugovor i za sledeću sezonu, ali posle jučerašnje Angoline objave na Instagramu, to se očigledno neće dogoditi.

''Moja druga godina kao profesionalca se nije završila onako kako sam zamišljao, ali Bog je imao svoj plan. Hvala mojim trenerima, navijačima na sjajnoj godini. Sezonu sam počeo na sjajnom mestu, završio je na još boljem, u boljoj situaciji.







Hvala Ostendeu na ljubavi, hvala Partizanu na novoj šansi. Sada sam uzbuđen da vidim šta je sledeće i šta je budućnost spremila za mene'', napisao je Angola.

Podsetimo, pre Angole, prošlosezonski sastav Partizana napustili su i Žanis Pejners, Džejms Mekadu i Redži Reding.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.