Novi odlazak iz Partizana koji će boleti!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 23:21

Novi odlazak iz Partizana koji će boleti!

Legendarni lekar odlučio da ode u penziju.

Profesor Vladimir Koprivica (67) više neće zvanično biti član Partizana.

To je i on sam potvrdio danas, odlazi u penziju što se tiče klupske košarke i posvetiće se isključivo reprezentaciji gde je takođe radio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naravno, biće tu za crno-bele kada bude bilo potrebno njegovo iskustvo, ali nećemo ga svakodnevno viđati na treninzima crno-belih.

Ovaj kondicioni trener je jedan od najboljih stručnjaka u Evropi, a definitivno jedan od najomiljenijih profesora na Beogradskom univerzitetu.

Njegov rad u Partizanu je itekako bio vidljiv ove sezone, crno-beli su bili verovatno najspremnija ekipa i u Evrokupu i u ABA ligi, što se može zaključiti i po rezultatima.

Ovo je bio njegov drugi mandat u Partizanu pošto je ranije sarađivao sa Duškom Vujoševićem.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.