Novi gradski derbi pred Zvezdom, Partizan u Bačkoj Topoli

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 09:53

Novi gradski derbi pred Zvezdom, Partizan u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Vojvodine dočekuju od 19 časova ekipu Voždovca u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije, u jednom od dva meča subotnjeg programa.

Fudbaleri Novog Pazara od 17 časova dočekuju ekipu Radničkog 1923, dok će u nedelju u istom terminu Crvena zvezda ugostiti fudbalere Čukaričkog.

U ponedeljak 1. maja ekipa TSC-a će na svom terenu dočekati fudbalere Partizana.

Fudbaleri Mladosti iz Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sada dočekuju u subotu od 18 časova ekipu Kolubare u 2. kolu plej-auta Superlige Srbije.

Radnički iz Niša u subotu od 17 časova na svom stadionu igra sa ekipom Mladosti iz Lučana, dok će dva sata kasnije u Kruševcu snage odmeriti Napredak i Radnik.

U ponedeljak od 17 časova svoju utakmicu će odigrati ekipe Spartaka i Kolubare u Lazarevcu, dok će u utorak u istom terminu na teren stadiona u Ivanjici istrčati fudbaleri Javora i Mladosti iz Novog Sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.