Novi gol Uroša Đurđevića nedovoljan Sportingu, poraz u 95. minutu, Primera postaje nemoguća misija? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi gol Uroša Đurđevića nedovoljan Sportingu, poraz u 95. minutu, Primera postaje ''nemoguća misija''? (video)

Srpski napadač igra odlično ove sezone, nastavio je golgetersku seriju.

U španskoj Segundi igra se 37. kolo, a ekipa Sportinga iz Hihona, čiji napad predvodi nekadašnji fudbaler Partizana Uroš Đurđević poražena je sinoć protiv domaće Majorke rezultatom 2:1.

Ovim porazom Sporting se zbačajno udaljio od mesta koje vodi u plej-of za plasman u Primeru po završetku ligaškog dela sezone. Pet kola pre kraja, tim iz Hihona ima šest bodova manje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šestoplasirane La Korunje, koja je posloednja u plej-of zoni u ovom trenutku.

Ipak, ono što nas sada najviše zanima kada je Sporting u pitanju, to je još jedan pogodak Uroša Đurđevića, ukupno 11. u sezoni.

Hrvatski napadal Ante Budimir je u 19. minutu doveo Majorku u vođstvo, a Đurđević je izjednačio trinaest minuta kasnije, snažnim i preciznim udarcem iskosa sa desne strane, pošto je prethodno uspešno izbegao ofsajd-zamku - 1:1.

Taj rezultat ostao je na snazi bukvalno do poslednjih trenutaka utakmice, a u petom minutu nadoknade vremena Lopez je doneo pobedu domaćem timu - 2:1.

Sve golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jevtović kao CR7, majstorija bivšeg fudbalera Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019

Fenomenalna egzekucija bivšeg veziste Partizana...Srpski fudbaler Marko Jevtović postigao je izuzetno lep gol u trijumfu Konjaspora nad Alanjom...Gosti su slavili rezultatom 4:2 (2:1), a prvi gol na utakmici za Konjaspor postigao je upravo Marko Jevtović...Pri vođstvu Alanje (1:0) bivši vezista...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.