Novi Pazar uklet za Partizan! Autogol Ilića razgalio 6.000 navijača, Nikolić pogođen petardom, pa isključen (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar uklet za Partizan! Autogol Ilića razgalio 6.000 navijača, Nikolić pogođen petardom, pa isključen (VIDEO)

Crno-beli propustili priliku da upišu premijerni trijumf u prvenstvu kraj Jošanice - 1:1

Novi Pazar (p)ostaje uklet grad za Partizan! U njemu Partizan može da vodi, da stvara šanse, ali ne može da pobedi. Ni iz četvrtog pokušaja u prvenstvu crno-beli nisu uspeli da slave na Gradskom stadionu kraj Jošanice, pa su u meču u kome su bili na dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << putu da prekinu negativnu tardiciju na strepeli i za jedan bod kojih ih ostavlja nedodirljivim u odnosu na konkurente za titulu, ali nikako ne garantuje mirnu zimu - 1:1 (0:1).

Ovim ishodom tim iz Humske 1 potvrdio je zvanje jesenjeg prvaka, međutim, teško da je bilo kome u gostujućoj ekspediciji do slavlja i u meču povišenih tenzija propustili su priliku da ostanu na šest bodova razlike u odnosu na Crvenu zvezdu (sad je prednost četiri poena). S druge strane, domaćin se opet isprsio pred favoritom, igrao otvoreno i taj pristup spuštenog grada isplatio mu se 12 minuta pre kraja kad je Branko Ilić nespretnom reakcijom poništio rano vođstvo gostiju u režiji Danka Lazovića.

Susret u Novom Pazaru pamtiće se po nehumanim uslovima za igru, napadu navijača na Marka Nikolića, kasnijem isključenju ternera Partizana, poništenom golu Volkova, ali i ogromnoj borbenosti zbog koje je 6.000 navijača aplauzima ispratil u svlačionicu ekipu Milorada Kosanovića i vratilo neizvesnost u šampionsku trku.



Po sramno pripremljenom terenu Gradskog stadiona, na kome se već posle 15 minuta maltene nisu mogli razaznati brojevi na dresovima igrača, crno-beli su uradili ono što nisu u većini utakmica ove jeseni: poveli su u ranoj fazi susret i u tim trenucima se činilo da se kod gostiju neće osetiti iscrpljujući susret u Londonu. Lazović je iskoristio ubacivanje Andrije Živkovića iz kornera i činjenicu da je Saša Marković na prvoj stativi skrenuo loptu u peterac, međutim, osim tog pogotka, iskusni napadač Paritzana sasvim dobro je delovao i u polju, spremao šanse saigračima i vukao Parni valjak.

Možda bi crno-beli i obezbedili tri boda još u prvom delu da je Petar Škuletić iskoristio zicer sredinom prvog poluvremena ili da je najbolji strelac lige bio precizniji u drugom, ali šansa za kojom u Partizanu najviše mogu da žale je ona u kojoj se početkom drugog dela našao Andrja Živković. On je u 49. minutu na pas Lazovića izbio sam pred Zečevića i uspeo da - promaši.



I pre i posle tog detalja, domaćin je nošen podrškom 6.000 gledalaca sa tribina jurio ka golu Milana Lukača ne brenujući činjenicu da je preko puta Partizan. Činilo se da je domaćinima svejedno protiv koga igraju, jednostavno želeli su da obraduju franatične navijače, mada se mora priznati da su Pazarci prešli granicu dobrog ukusa već u desetom minutu kad su sa zapadne tribine petardom pogodili Marka Nikolića!



Najopasniji fudbaler domaćina u tom trenutku bio je Brazilac Bruno Oliveira, u prvom delu je propustio nekoliko dobrih prilika, a u trenucima kad se činilo da će tri boda za Beograd naterao Branka Ilića na nespretnu intervenciju i razgalio 6.000 navijača na tribinama Gradskog stadiona, mada od te fešte domaćih pristalica ne bi bilo ništa da sudija Vlado Glođović u 75. minutu nije poništio pogodak glavom Vladimira Volkova koji je prouzrokvao i isključenje Marka Nikolića.



-----------------------------------------------------------------------

NOVI PAZAR – PARTIZAN 1:1 (0:1)

/Branko Ilić ag 78 - Lazović 4/


Stadion: Gradski

Gledalaca: 6.000

Sudija: Vlado Glođović

Žuti kartoni: Tintor (Novi Pazar), Marković, Volkov, Branko Ilić (Partizan)

Crveni kartoni: Tintor (Novi Pazar) u 90, a Marko Nikolić (Partizan) u 75. minutu.

Novi Pazar (4-2-3-1): Zečević – Živković, Tintor, Vuković, Stevanović (od 89. Arifović) – Rusmir (od 63. Hadžibulić), Jevtović – Mijić, Bruno Oliveira (od 90+4 Radivojević), Pavlović – Kecap. Trener: Milorad Kosanović.

Partizan (4-4-2): Lukač – B. Ilić, Ćirković, Stanković, Petrović – Drinčić, Marković, Živković (od 80. Grbić), S. Ilić (od 66. Volkov) – Lazović, Škuletić. Trener: Marko Nikolić.

(FOTO: Star sprot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.