Novi Pazar: Kaznite izgrednike, poštedite klub!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Kaznite izgrednike, poštedite klub!

Novi Pazar se još jednom oglasio saopštenjem o utakmici protiv Partizana odigrane krajem prošlog vikenda.
Pazarci su želeli da pojasne događaje vezane za utakmicu sa crno-belima, odnosno na sreću neeksplodiranoj eksplozivnoj napravi ispred ulaza na stadion.
U saopštenju, koje je potpisao potpredsednik kluba Vuica Tiosavljević, između ostalog piše:
„Jesenas kad smo posle prve utakmice, nepravedno kažnjeni sa dve utakmice o opravdane kazne sa jednom utakmicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zbog nedolične parole, tražili smo kao uprava da se pronađu pojedinci, procesuiraju, kazne i na taj način speremo sramotu sa građana i grada Novog Pazara.
Mi smo bili i jedina uprava u Super ligi koja je javno tražila da se pronađu i osude pojedinci počinioci nereda na utakmicama.
Nemoćni, kao i svi drugi klubovi, poznavajući mentalitet našeg građanina, molili smo da nam ne dolaze navijači sa strane, a svoje više nismo vodili na gostovanja. Predlagali smo FSS da na ovaj način pomogne našem klubu.
Za svaku utakmicu smo vršili detaljne pripreme sa nadležnim organima, a posebno za utakmicu sa Partizanom. Nažalost, ponovo se pojavljuju pojedinci koji nanose veliku štetu klubu, kao i gradu Novom Pazaru.
Ograđujemo se od svih pojedinaca, koje ne možemo da nazovemo navijačima našeg kluba, a koji su izazivači i najmanjeg incidenta na ovako važnim utakmicama, a posebno kada se borimo za goli opstanak.
Zato ponovo apelujemo na nadležne organe da pronađu izgrednike, kako ne bi bio kažnjen klub, a posebno da pravi ljubitelji fudbala ponovo ne budu kažnjeni negledanjem utakmica.
Svesni smo početničkih propusta u organizaciji, ali i toga da je nepodeljeno mišljenje ljubitelja fudbala u Srbiji da je Novi Pazar podigao gledanost i neizvesnost u Super ligi.
Kao uprava takođe sve smo učinili da dočekamo i ispratimo ekipe kao najbolji domaćini.“
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.