Novi Letonac u Partizanu - Pejners potpisao!

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Letonac u Partizanu - Pejners potpisao!

Košarkaški reprezentativac Letonije i bivši član Darušafake i PAOK-a, Žanis Pejners, novo je pojačanje Partizana.
Posle Davisa Bertansa, 205 centimetara visoki Pejners, koji igra na pozicijama beka i krila, novi je košarkašk iz Letonije koji će nositi crno-beli dres.

On je minule sezone je branio boje turske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Darušafake, a za nacionalni tim svoje zemlje Pejners je igrao na Evropskim šampionatima 2015. i 2017. 
Rođen je 2. avgusta 1990. a pre Darušafake je branio boje Lietkabelisa, PAOK-a, Ventspilsa, ukrajinskog Mikolajiva, Rige i Latvijas Univerziteta. 
U svojoj karijeri Pejners je imao prilike da se susretne sa Partizanom igrajući za PAOK u sezoni 2016/17,  u dvomeču "bratskih" klubova, PAOK-a i Partizana u okviru FIBA Lige šampiona. 

Tokom minula sezone, Žanis Pejners je odigrao 28 utakmica za Darušafaku u Evroligi i treće je pojačanje crno-belih, posle dozaka Nemanje Gordića i Rašona Tomasa.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LETONAC U BEOGRADU Nekada je igrao PROTIV Partizana, a sada će BRANITI crno-bele boje

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019

Foto: Basketball Champions League/KK Partizan / Promo Žanis Pejners je novo pojačanje Partizana! Letonac visok 205 santimetara koji igra na pozicijama beka i krila, minule sezone je branio boje turske Darušafake. Za nacionalni tim svoje zemlje, Pejners je igrao na Evropskim šampionatima 2015. i...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.