Novi Beograd na Zvezdu u finalu Superlige

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 22:12

Novi Beograd na Zvezdu u finalu Superlige

Vaterpolsti Novog Beograda plasirali su se u finale Superlige Srbije, savladavši u majstorici polufinalne serije kao domaćini Partizan sa 18:10.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Đorđe Vučinić sa četiri gola, dok su se po tri puta u listu strelaca upisali Nikola Jakšić i Strahinja Rašović, dok se kod Partizana istakao Petar Smiljević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tri pogotka.

Protivnik Novog Beograda u finalu biće Crvena zvezda, koja je, takođe, u majstorici na svom bazenu pobedila Radnički sa 12:8.

Najefikasniji kod Zvezde bili su Gavril Subotić, Ivan Basara i Marko Radović postigli su po tri gola, dok se kod Radničkog izdvojio Miloš Ćuk sa četiri gola.

Finalna serija počinje u sredu, a prednost domaćeg terena imaće Novi Beograd. Finalna serija igra se na dve pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.