Nova stranica istorije: Partizan bez Duleta, ali je tu profesionalni dizač trofeja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranica istorije: Partizan bez Duleta, ali je tu "profesionalni dizač trofeja"

Partizan kreće! Novo poglavlje. Novi izazov. Težak. Crno-beli su predstavili tim za novu sezonu u kojoj, gotovo izvesno, neće moći da jurišaju na visoke domete.

Klub iz Humske napustili su nosioci igre - Pavlović, Mačvan, Milutinov i Tepić, a najveći nedostatak će nesumnjivo predstavljati odlazak dugogodišnjeg šefa struke Duška Vujoševića, koga je na klupi zamenio Petar Božić, u navijačkim krugovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poznat kao "profesionalni dizač trofeja".

- Biće teško, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Kasno smo se okupili... Postoji razlog zbog čega se ekipe spremaju dva meseca. Ne mogu da obećam da ćemo oko Nove godine biti u formi i igrati dobro, ali ćemo svakako dosta vremena provoditi na terenu - rekao je Bozić.

Na pitanje da prokomentariše situaciju iz 1992. kada je na sličan način Željko Obradović dobio šansu na klupi Partizana, Bozić je rekao da je on "daleko od toga".

- Prija mi kad se spominjem u takvom društvu, ali daleko sam ja od toga, preda mnom je dosta stvari koje moram da naučim. Fokusiran sam na prvi naredni meč, utakmicu protiv Metalca. Videćemo šta će biti u budućnosti, za ovo sam se spremao i dok sam bio igrač i tri godine dok sam bio u stručnom štabu. Imao sam priliku da sve okusim na pripremama i jedva čekam te izazove - objasnio je Bozić.

On je dodao da će postojeći tim Partizana početi sezonu i da Danilo Anđusić samo trenira sa ekipom. Prema Božićevim recima, za dve do tri nedelje timu će se priključiti Andrić, a sredinom decembra i Murić.

Partizan na startu regionalne ABA lige sutra gostuje ekipi Metalca u Valjevu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.