Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 09:34

Nova šansa za Luku Cucina i Partizan

U Humskoj imaju dvostruki razlog da gledaju ka Inđiji

Pravdaju se na Topčiderskom brdu kako maltene nikad ne gledaju u tuđe dvorište (važi za oba kluba), ali će danas oči iz Humske 1 i te kako biti usmene ka sremskoj ravnici. Razlog je dvostruki. Em će snimati potencijalnog rivala u polufinalu Kupa Srbije, em će na gostovanju Crvene zvezde Inđiji skenirati Luku Cucina.

Ukazaće se desnom beku domaćeg sastava jedna od poslednjih prilika da pokaže odgovornima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Partizanu kako je vredan pažnje. Iako o njegovom učinku među zeleno-belima, gde je zimus stigao na pozajmicu, poseduju iscrpne izveštaje, susreti sa Zvezdom izazivaju posebnu pažnju, drugačiji tretman od ostalih, te ako 21-godišnji defanzivac pruži kvalitetnu partiju i(li) direktno utiče na eventualno saplitanje favorita u četvrtfinalu Kupa Srbije, branilac pehara bi ga verovatno posmatrao drugačijim očima u susret letnjim korekcijama tima. Suštinski, ovo mu je jedna od završnih prilika da ubedi struku Parnog valjka da je vredan angažmana. Bolju šansu teško da će imati.

I bez toga Cucin je motivisan da sa Inđijom reprizira rezultat iz završnice februara, kad je na istom stadionu pružila dostojan otpor, izborivši remi (1:1).

Navikao sam na utakmice sa Crvenom zvezdom, u mlađim kategorijama sam redovno igrao derbije, znam šta me čeka, pogotovo što smo se početkom drugog dela sezone sreli u Inđiji i pokazali da možemo da se nosimo sa šampionom. Crveno-beli su i sada favoriti, ali pošto volim čvrste mečeve i jake duele radujem se još jednom susretu sa Zvezdom“, puca Cucin od samopouzdanja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Isto važi njegove saigrače. Iako poraženi u prvom kolu nastavka sezone (Spartak slavio preokretom), izabranici Aleksandra Janjića napravili su određene pomake u odnosu na jesenji deo, a kako su odlukom FSS o proširenju lige lišeni borbe za opstanak mogu da igraju za svoj groš poslednje tri prvenstvene runde. I da se u što boljem svetlu predstave u kupu.

Atmosfera u klubu je odlična, bez obzira na nezaslužen poraženi od Subotičana. Znam da će moje kolege dati sve od sebe u pokušaju da napravimo iznenađenje, primetio sam koliko su predani treninzima poslednjih dana, željni smo dokazivanja i ovo nam je svima idealna prilika da pokažemo šta možemo“.

Cucinov motiv je veći usled saznanja da je pod ugovorom sa Partizanom. Ne samo da ima ambiciju da direktno pomogne voljenom klubu u odbrani pehara kupa, nego i da se na velikoj sceni predstavi Savu Miloševiću. Jer jedno su izveštaji skauta i redovne igre u dresu Inđije (sedam utakmica po 90 mmnuta od zimskog angažmana), a nešto sasvim drugo ako se dokaže protiv Zvezde. Uveren je Luka da bi mu to otvorilo vrata povratku u Humsku.

Pauza nije uticala na mene. Redovno sam trenirao, spreman sam. Pokušaću da odigram na visokom nivou ovih nekoliko utakmica do kraja sezone, pa je možda moguć povratak u Partizan, pošto crno-beli trenutno imaju samo jednog desnog beka na raspolaganju. Zimski put u Dohu, učešće na jakom turniru i treninzi sa prvim timom dosta mi znače na planu sazrevanja“, dodao je Luka Cucin.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.