Nova pobeda košarkašica Partizana u regionalnoj ligi

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda košarkašica Partizana u regionalnoj ligi

Iako se očekivalo da će izabranice Marine Maljković lako doći do devetog trijumfa u nizu u ovom takmičenju, pobeda je ostvarena na, nimalo lak način

ZENICA - Košarkašice Partizana savladale su Čelik u Zenici sa 80:76 (17:26, 21:15, 18:17, 24:18) u 10. kolu MŽRKL lige.

Zeničanke su igrale dobro u prvoj četvrtini kada su neutralisale svaku zamisao Maljkovićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i sa devet poena prednosti ušle su u drugu. Ipak, tu je do izražaja došlo iskustvo Bruk Kvinan i Tamare Radočaj koje su nadomestile nešto slabiju igru crno-belog tima u tom delu igre.

Sa deficitom od tri poena, igračice Partizana su u drugom poluvremenu dodale gas, ali žilave domaće igračice nisu ni tada "pale" već su preko Ivone Bogoje i Tamare Bajić održavale rezultatski egal.

U poslednjoj četvrtini iskusna Biljana Stanković pridružila se Kvinanovoj u realizaciji sjajnih akcija, i na kraju je "sve došlo na svoje mesto".

"Gostovanje Čeliku u Zenici je svake sezone veoma teško i ovo je vredna pobeda. Danas sam se potrudila da malo promešam karte, pa sam dala više minuta igračica koje inače igraju manje. Od njih očekujem da još mnogo više pruže ovom timu", rekla je trener Partizana Marina Maljković.

Najefikasnije u redovima Partizana bile su Radočaj i Kvinan sa po 20 poena, dok je Marina Mandić dodala devet.

Naredni meč u regionalnom takmičenju crno-bele igraju 1. decembra u Hali sportova protiv Vršca koji je do sada zabeležio samo jednu pobedu uz osam poraza. U četvrtak Partizan igra protiv moskovskog Dinama za prolazak u drugi krug Evrokupa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

'Crno-bele' slavile i u Zenici

Izvor: B92, 24.Nov.2012

Košarkašice Partizana savladale su Čelik u Zenici sa 80:76 (17:26, 21:15, 18:17, 24:18), u 10. kolu regionalne MZRKL lige...Najefikasnije u redovima Partizana bile su Tamara Radočaj i Bruk Kvinan sa po 20 poena, dok je Marina Mandić dodala devet...Naredni meč u regionalnom takmičenju 'crno-bele'...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.