Nova imena sa Krstajićevog spiska - Zvezdin tandem, ali i fudbaler koji je svojim kiksevima jesenas podigao veliku prašinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova imena sa Krstajićevog spiska - Zvezdin tandem, ali i fudbaler koji je svojim kiksevima jesenas podigao veliku prašinu! (video)

Korak, po korak, polako se otkrivaju Krstajićeve karte za predstojeću turneju ''Orlova''.

Ako ste propustili, da još jednom podsetimo - reprezentacijua Srbije će u kombinovanom sastavu krajem meseca gostovati selekciji Sent Kitsa i Nevisa (23. januara) i Barbadosa, četiri dana kasnije.

Još se čeka kompletan Krstajićev spisak za te utakmice, a juče je u medijima otkriveno prvo ime - levi bek Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Slobodan Urošević.

Ipak, mnogo zanimljivije je ono što je danas objavio ''Žurnal'', a to je da je među pozvanima i Zarija Lambulić iz Proletera, za koga je šira fudbalska javnost čula početkom novembra posle njegovih velikih kikseva u meču protiv Radničkog (1:2), posle čega je reagovala i UEFA, tražeći od FSS da ispita sumnje u regularnost ove utakmice.

''Sve što sam do sada postigao je plod mukotrpnog rada i odricanja. Poziv za reprezemntaciju, da budem iskren, nisam očekivao. Došao je u pravo vreme i u nastavku karijere će mi biti dodatni motiv. Ponosan sam na saigrače koji imaju velikog udela u ovom lepom što mi se dešava'', istakao je Lambulić u izjavi za pomenuti list, povodom poziva u nacionalni tim.

Takođe, za sada je poznato da će među reprezentativcima biti i dvojica fudbalera Crvene zvezde, Slavoljub Srnić i Marko Gobeljić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.