Nova Partizanova meta - Trinkijeri hoće MVP-ja! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Partizanova meta - Trinkijeri hoće MVP-ja! (video)

Na vidiku novo pojačanje Partizana!

Partizan je sve aktivniji na tržištu ovih dana. Crno-beli su već angažovali Nemanju Gordića i Rašona Tomasa, a već nekoliko dana se pominju i još neka imena, poput Vilijama Mozlija ili Džoša Adamsa, dok je demantovan transfer Ostina Holinsa.

Spisak Partizanovih meta se tu ne završava, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tako danas košarkaški portal ''BasketballSphere'', pozivajući se na informacije iz Izraela, otkrio da je najnovija želja crno-belih MVP šampionata Izraela, Amerikanac Kori Volden koji je protekle dve godine proveo u Hapoel Holonu!

On igra na pozicijama ''jedan '' i dva'', u avgustu će napuniti 27 godina, a prošle sezone je ostvario prosečni učinak od 18,5 poena, 3,7 skokova i 5,1 asistencija.

Međutim, neće crno-belima biti lako da ostvare ovu želju, jer su za njega zainteresovani i pojedini evroligaški klubovi, poput Makabija i Milana.

Pre dolaska u Izrael igrao je i u belgijskom Ostendeu, a pre toga je nastupao za Stetson i Kentaki na koledžu.

-
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MVP izraelske lige pregovara sa Partizanom

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2019

Traži Partizan pojačanja i van područja na kojima je radio Andrea Trinkijeri. Posle Italije i Nemačke, pogled je crno-bele odveo do Izraela, gde su nanišanili MVP lige u prethodnoj sezoni. Kori Volden, as Hapoel Holona, u pregovorima je sa Partizanom, javljaju izraelski mediji. Borba za njegov potpis...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.