Norvežani zadovoljni rezultatom protiv Partizana

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2012, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežani zadovoljni rezultatom protiv Partizana

Trener Tromsa Per Matijas Homgo rekao je posle utakmice sa Partizanom da se raduje revanšu u Beogradu jer njegova ekipa voli da igra u gostima.

"Imali smo dobrih šansi, odlične prodore preko bokova i kroz sredinu. Ovo je svakako dobar rezultat za nas, jer mi volimo da igramo u gostima. Siguran sam da nas u Beogradu čeka teška utakmica, ali radujemo se dolasku", rekao je Homgo.Na pitanje novinara da li atmosfera u Beogradu može da im oteža posao, trener Tromsa je istakao da to njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << fudbalere samo može da motiviše.POGLEDAJ VIDEO: Tromso - Partizan 3:2"Takva atmosfera može samo dodatno da nas motiviše. Već sam bio u Beogradu kao selektor mlade reprezentacije Norveške i dopala mi se atmosfera na tribinama, grad i zemlja. Radujem se ponovnom dolasku", istakao je trener Tromsa.Revanš utakmica igraće se sledećeg četvrtka u Beogradu. Beta
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.