Nordsjeland u Humskoj: Bez pritiska, naravno

Izvor: Mondo, 15.Avg.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nordsjeland u Humskoj: "Bez pritiska, naravno"

"Imamo šta da pokažemo na stadionu Partizana", kaže trener Danaca.

Nordsjeland je stigao u Humsku i spreman je za revanš protiv Partizana posle trijumfa crno-belih u Danskoj 1:2.

Trener Skandinavaca Kasper Julman rekao je na konferenciji za novinare na stadionu da veruje da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe protiv Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da mogu da ostvare pozitivan rezultat.

"Nadamo se najboljem. Svakako verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat, ljudi ne daju Partizanu tako lako golove, ali naravno da verujem u svoje igrače", rekao je Julman novinarima u Beogradu.

Nordsjeland će sutra gostovati Partizanu u revanšu trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evropa. Pobednik dvomeča igraće sa boljim iz duela LASK - Bešiktaš (prvi meč 0:1).

Julman je kazao da srpski tim ima prednost, ali da će njegovi fudbaleri imati šta da pokažu u revanšu.

"Naravno da nije isto kada počinjete utakmicu sa 0:0 i kada treba da jurite rezultat, ali naravno da neću vršiti pritisak na svoje igrače. Partizanu je mnogo igrača sedelo na klupi za vikend, čuvaju se za ovu utakmicu i sigurno će dati sve od sebe. Sa druge strane, znam kakvu snagu ima moja ekipa, imamo šta da pokažemo i nadamo se najboljem", kazao je Julman.

Drugi danski klub, Brondbi, ostvario je pobedu protiv Spartaka iz Subotice i na korak je od plasmana u narednu rundu takmičenja, ali je trener Nordsjelanda rekao da to nikako ne utiče na njegov tim.

"Ima mnogo stvari koje nas motivišu, ali Brondbijev rezultat ne utiče na nas. Mene motivišu mladi igrači i kvalitet koji imamo u ekipi. Trudimo se da pokažemo da smo sve bolji i bolji da pomeramo granice iz utakmice u utakmicu. Igramo u evropskoj ligi i to dovoljno govori o nama", rekao je Julman.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.30 na stadionu Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.