Ništa od produžetka saradnje, krilo napušta Partizan posle Večitog derbija!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od produžetka saradnje, krilo napušta Partizan posle Večitog derbija!

Čekaju se još samo papiri.

Partizan će ostati bez jednog od ključnih fudbalera i to odmah nakon Večitog derbija sa Crvenom zvezdom.

Krajem tekućeg meseca, Partizan će najverovatnije ostati bez Zorana Bambija Tošića, koji je dobio i prihvatio ponudu Kairata, saznaje Telegraf.

Ostalo je da se otklone još neke papirološke stavke u Fudbalskom savezu Kazahstana, kako bi se transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kompletirao, a isti izvor navodi da je "Bambi" potpisao ugovor na dve godine.

To praktično znači da će stručni štab crno-belih na čelu sa Savom Miloševićem moći da računa na Tošića u predstojećim duelima sa TSC, Proleterom i Crvenom zvezdom u večitom derbiju, posle čega će fudbaler napustiti klub i priključiti se Kairatu.

Tošić je želeo da produži ugovor sa "crno-belima" koji ipak nisu imali isti plan, posle početnih pregovora nije bilo sastanaka dveju strana, pa se nekadašnji reprezentativac Srbije odlučio na odlazak u Kazahstan.

Tamo će ga sačekati bivši fudbaler Partizana Nebojša Kosović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠOK ZA NAVIJAČE CRNO - BELIH: Tošić napušta Partizan nakon večitog derbija, odlazi u Kazahstan!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2020

Krajem ovog meseca Partizan će najverovatnije ostati bez Zorana Bambija Tošića, koji je dobio i prihvatio ponudu Kairata.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.