Ništa od pojačanja iz Bugarske - Partizan odbijen zbog crno-belih boja i ove lepotice?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od pojačanja iz Bugarske - Partizan odbijen zbog crno-belih boja i ove lepotice?! (foto)

Brojni bugarski mediji danas pišu o interesovanju Partizana za ofanzivnog vezistu Boteva, ali da ih je on odbio! I nije mu prvi put da tako postupi kad se pojave primamljive ponude.

Partizan je ove zime angažovao samo Slobodana Uroševića, a navijači crno-belih željno iščekuju vest o sledećem zimskom pojačanju.

Intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se radi na angažovanju Radosava Petrovića i Đorđa Ivanovića, u igri je i Saša Zdjelar, a bugarski ''Sportal'' danas je povezao još jedno ime sa Partizanom.

Navodno, crno-beli žele u svojim redovima i 24-godišnjeg Bugarina Todora Nedeleva iz ekipe Boteva, ali im je on rekao ''NE''.

Tamošnji mediji takođe ističu i zanimljive razloge zbog kojih je Nedelev tako reagovao. Jedan su Partizanove crno-bele boje, kakve nosi i najveći rival Boteva, ekipa Lokomotive iz Plovdiva, a drugi devojka Anita Terzijska od koje navodno ne želi da se odvoji, iako im Beograd nije daleko.

Ipak, utisak je da je pravi razlog taj što jednostavno ne želi da ode iz voljenog kluba, posle neuspele epizode u nemačkom Majncu, a bugarski mediji prenose da je i u proteklim godinama odbijao ''ogroman novac'' iz Ludogoreca, Levskog, ali i Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.