Ništa od meča Partizan - Solnok?

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od meča Partizan - Solnok?

Prema rečima Josipa direktora regionalne ABA lige Josipa Bilića otkazana utakmica između Partizana i Solnoka najverovatnije neće biti ni odigrana, pišu Novosti.

"Utakmica je otkazana. S obzirom na na to da nema slobodnih termina i da bi eventualno kasnije održavanje meča moglo da ugrozi regularnost takmičenja, 99 odsto je da se neće ni odigrati", rekao je Josip Bilić, prenose "Novosti", ali nije želeo da prejudicira kako će utakmica biti registrovana.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 24. kola ABA lige odložena je na zahtev Solnoka, koji igra odlučujući meč za plasman na završni turnir Evročelendž kupa.

"Odluke o sistemu takmičenja donosi bord Lige", usmerio je Bilić priču na vrhovni organ takmičenja, koji će se održati tokom fajnal-fora.

Do kraja ovogodišnjeg izdanja regionalne lige preostala su još tri kola.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ništa od meča Partizan - Solnok?

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Prema rečima Josipa direktora regionalne ABA lige Josipa Bilića otkazana utakmica između Partizana i Solnoka najverovatnije neće biti ni odigrana, pišu Novosti..."Utakmica je otkazana. S obzirom na na to da nema slobodnih termina i da bi eventualno kasnije održavanje meča moglo da ugrozi regularnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.