Ništa od Partizana, Saša Ilić direktor mlađih selekcija FSS

Izvor: B92, 06.Avg.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Partizana, Saša Ilić direktor mlađih selekcija FSS

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić karijeru neće nastaviti u Humskoj, već na Terazijama.

Iako se spekulisalo da bi Ilić mogao da dobije neku funkciju u upravi crno-belih, on će menadžersku karijeru ipak početi u Fudbalskom savezu Srbije.

FSS će aktivirati opet poziciju direktora mlađih selekcija koju će preuzeti upravo Ilić, prenose beogradski mediji.

Ilić će u menadžerskoj hijerarhiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u FSS biti odmah iza direktora reprezentacije Vladimira Matijaševića, a nadređeni Goranu Grkiniću koji je koordinator mlađih selekcija.

Ilić je na kraju prošle sezone okončao blistavu karijeru tokom koje je osim u Partizanu igrao još za Seltu, Galatasaraj, Salcburg i Larisu.

Osvojio je 11 titula šampiona Srbije i 7 trofeja Kupa sa Partizanom, a sa Galatasarajem Superkup Turske.

Rekorder je Partizana po broju nastupa sa 603 utakmice na kojima je postigao 159 golova. Računajući i prijateljske utakmice, ima 874 nastupa i 240 golova za Partizan.

Zabeležio je i 37 nastupa uz 4 gola za Srbiju, sa kojom je igrao na Svetskom prvenstvu 2006. u Nemačkoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.