Ništa od Partizana, Lazar Marković korak do Votforda

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Partizana, Lazar Marković korak do Votforda

Kako prenose britanski mediji fudbaler Liverpula Lazar Marković će najverovatnije sledeću sezonu provesti na pozajmici u Votfordu.

Proteklih dana se govorilo da bi 23-godišnji srpski ofanzivac mogao da se vrati u Partizan, ali ta priča za sada nije formalizovana.

Na drugoj strani, Markeca su tražili mnogi evropski klubovi, ali je najbliži njegovom angažovanju Votford. Sve bi trebalo da se zna do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prelaznog roka u četvrtak, a ako sve bude dogovoreno to će srpskom fudbaleru biti četvrta pozajmica u prethodne četiri sezone.

Srpski ofanzivac je član Liverpula postao 2014. godine, a od tada su ga Redsi slali u Fenerbahče, Sporting i Hal.

Marković je od 2014. godine odigrao samo 34 meča za Liverpul, a kako stvari stoje nije u planovima menadžera Redsa Jirgena Klopa. Tokom njegove poslednje pozajmice u Halu menadžer je bio Marko Silva, koji je potom preuzeo Votford i koji dobro poznaje kvalitete Markovića.

Osim Votforda i Partizana pominjani su još mnogi klubovi, pa se tako spekulisalo da Markovića traže Fiorentina, Galatasaraj, Zenit, Bešiktaš i Lester.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.