Nismo dugo čekali na odgovor Ostoje Mijailovića!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 23:19

Nismo dugo čekali na odgovor Ostoje Mijailovića!

Partizanov predsednik nije mnogo razmišljao.

Večeras se pojavila informacija da je Partizan dobio poziv od strane FIBA Lige šampiona da učestvuje u tom takmičenju, baš kao i još nekoliko klubova iz Evrope koji važe za gigante evropske košarke.

Pored crno-belih, iz ABA lige su poziv dobili i Cedevita Olimpija i Budućnost, prema informacijama koje su stigle večeras iz regiona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Šta na ovo kaže Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih?



"Partizanu je prioritet Evroliga, o ostalom ćemo da razmislimo"
, rekao je Ostoja Mijailović za portal "Nova.rs".

Ekipa Andree Trinkijerija je tokom regularnog dela sezone pre početka pandemije bila najbolja u svim takmičenjima, osvojila Kup Koraća, a od početka je isticala kandidaturu da zaigra elitno takmičenje u Evropi u ovom trenutku - Evroligu.

Iz ove perspektive, Partizanove namere su jasne, Evroliga je apsolutni prioritet, a ukoliko crno-beli ne uspeju da izbore to takmičenje, videćemo da li će uopšte razmatrati učešće u FIBA Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović za B92.net o pozivu FIBA i povratku Amerikanaca u Beograd

Izvor: B92, 20.Maj.2020, 11:26

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, pričao je za B92.net o pozivu FIBA Lige šampiona i povratku stranaca u redove crno-belih...Utorak je bio veliki dan za FIBA jer su Darušafaka, Bilbao i Lijetuvos Ritas odlučili da napuste Evrokup i potpišu ugovor sa Ligom šampiona...U...

Nastavak na B92...

FIBA neće da pravi cirkus, evo ko može da igra u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020

Potpuno neočekivano, danas svi pričaju o FIBA Ligi šampiona...Kako se bliži odluka Evrolige o eventualnom nastavku sezone, tako i FIBA pokušava da izađe iz totalnog zapećka...Danas se pojavila informacija da će FIBA krenuti u ofanzivu i pokušati da u Ligu šampiona privoli atraktivna imena,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.