Niški sportski vikend

Izvor: NTV.rs, 27.Mar.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški sportski vikend

Košarkaška Superliga počinje za vikend. U Čair stiže Partizan, pa će tako Konstantin u premijernom ovosezonskom superligaškom meču ugostiti “crno-bele“ koji su 13 puta zaredom šampioni naše zemlje. Subotnji susret počinje u 20 sati. U prodaju je pušteno ukupno 3.700 ulaznica po ceni od 300 dinara (tribine) i 500 (parter).
Posle obaveza na Evro sceni i domaćem kupu, rukometašice Naise vraćaju se domaćem šampionatu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << U nedelju će u Čairu od 17.30 igrati protiv Knjaza Miloša iz Aranđelovca utakmicu 17.kola Superlige.
Ključnu borbu za plasman u Superligu odbojkaši Niša imaće na svom terenu protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Meč se, uz slobodan ulaz, igra u nedelju u Čairu od 15 sati.
Zbog obaveza fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama, za vikend se neće igrati mečevi Superlige. Niški Radnički će to iskoristiti da u nedelju na Gradskom stadionu odigra od 14 sati prijateljsku utakmicu sa Vardarom iz Skoplja.
Startuje i prolećna polusezona u Superligi za fudbalerke. U subotu od 14.30 na Delijskom Visu za bodove će se u okviru 12.kola boriti Mašinac Trejs PZP i kruševački Napredak.
Srpskoligaši su stigli do 18.kola. Niškim klubovima neće biti nimalo lako jer igraju sa dve prvoplasirane ekipe na tabeli. U Durlan, u subotu od 15 sati, stiže lider na tabeli, Dinamo iz Vranja. Car Konstantin gostuje u Pirotu gde će se satati sa Radničkim.
17.kolo na programu je u Prvoj futsal ligi Srbije.Vintersport će gostovati u Zrenjaninu ekipi SAS-a, Kopernikus je gost Smedereva, dok će kući igrati samo Kalča i to u nedelju od 17 sati u hali Čair protiv Mungosa.
Vaterpolisti Naisa putuju u Zemun gde će u nedelju protiv istoimene ekipe odigrati meč 13.kola Prve „A“ lige.
U nedelju ce se za bodove boriti i kuglaši Niš-puta. U 16.superligaškom kolu oni će u Kruševcu ugostiti ekipu Partizana iz Beograda.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vikend je tu!

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015

Zavirite u tekst i saznajte gde je najbolji provod u gradu ovog vikenda!..Foto: MONDO / Mario Milojević..MONSUN..Petak:..Mashup Or Shutup i Dj ME-HIGH-LOW! Ulaz je do 00.30 besplatan, nakon toga 200 dinara...Subota:..Edit: Techno..Marko Milosavljević..(Recon Warriors, Traffica, Burn DJ Team)..Speedy..(Lucky...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.