Ninković da pobedi samog sebe

Izvor: B92, 20.Sep.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ninković da pobedi samog sebe"

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da rešavanje problema sa Nikolom Ninkovićem idu sporije, ali se nada da će "vremenom pobediti samog sebe".

Disciplinska komisija FSS suspendovala je Ninkovića na dva meča jer je posle utakmice u Užicu dobio crveni karton zbog rasprave sa sudijom Miloradom Mažićem.

"On je ove nedelje bio dosta pitomiji. Nadam se da će on postati ono što jeste - vođa ekipe", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Varga.

Pre tačno godinu dana Partizan je imao isti problem sa Aleksandrom Mitrovićem, koji je u međuvremenu postao reprezentativac i prešao u Anderleht.

"Rekao sam tada da verujem da (Mitrović) može da pobedi u borbi sa sobom i vidite gde je sada. Sa Ninkovićem to ide malo sporije, on je dosta pravdoljubiv, reaguje na svoj način i nikako da shvati da to ne može tako. Ispaštaju svi oko njega, a najviše on. Siguran sam da će vremenom pobediti samog sebe", rekao je pomoćni trener Partizana.

Šampion Srbije i lider Jelen Superlige u šestom kolu prvenstva dočekuje OFK Beograd u subotu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.