Ninković: VELIKA ZVEZDA i Majo Vujović do titule! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković: "VELIKA ZVEZDA i Majo Vujović do titule!" (foto)

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković nasmejao je "Grobare" svojom objavom na "Instagramu", ali je u isto vreme poslao poruku Zvezdi i sudiji Vujoviću.

Neće se još neko vreme smiriti strasti koje su se uzburkale tokom 153. "večitog" derbija, a objave poput onih na "Instagramu" Nikole Ninkovića svakako će doprineti tome.

Fudbaler Đenove prokomentarisao je dešavanja na jučeranjem derbiju dvema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fotografijama ali i porukama koje je ostavio uz njih.

Bivši fudbaler Partizana najpre je postavio fotografiju koju je načinio nakon što je odgledao duel na stadionu "Rajko Mitić", a uz nju se našla poruka upućena Zvezdi i sudiji Vujoviću.

"Uzmi bod kući VELIKA ZVEZDO! Majo Vujović do titule" napisao je Ninković.

Nedugo zatim Džigi je postavio fotografiju koja je oduševila "Grobare", a komentar je prema mišljenju navijača urnebesan.

"Teren je do atletske staze dragi moji. Majo Vujović i VELIKA ZVEZDA!" dodao je Ninković.

Uzmi bod kući VELIKA ZVEZDO! 👏👏👏🙏🙏🙏 Majo Vujovic do titule!

A post shared by Nikola Dzigi Ninkovic (@dzigi_10) on Mar 4, 2017 at 10:59am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.