Ninković: Bilbao nas vratio u realnost

Izvor: TV Arena Sport, 23.Okt.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković: Bilbao nas vratio u realnost

Kapiten Partizana, Nikola Ninković rekao je da je ekipu crno-belih poraz od Bilbaa u trećem kolu Lige Evrope vratio u realnost.

"Oni su izašli dosta 'visoko' na nas, sa pet, šest igrača. Bili su maksimalno agresivni. Videli smo gde smo u ovom trenutku protiv ovako sjajnih igrača. Ne treba zaboraviti i to da nam je falilo više od pola tima, a da su oni igrali u najjačem sastavu. Analiziraćemo ovaj meč i siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sam da ćemo se u Bilbau pokazati u mnogo boljem svetlu", poručio je Ninković.

Fudbaleri Partizana su na evropskom debiju novog trenera Ljubinka Drulovića prikazali prilično bledu partiju i doživeli prvi poraz ove sezone u Ligi Evrope.

Kako će se oporaviti od ovog poraza igrači PArtizana pogledajte u meču Superlige Srbije koji se igra u nedelju.

Direktan prenos meča Mladost - Partizan pogledajte na Arena Sport trećem kanalu u od 17 časova.

Ostale susrete koje uživo prenosimo pogledajte na linku prenosi uživo

Sve fudbalske novosti pratite na Vesti fudbal

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.