Nikolić ostaje u Partizanu?

Izvor: Beta, 30.Dec.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ostaje u Partizanu?

BEOGRAD, 30. decembra 2014. (Beta) - Sednica Sekretarijata Fudbalskog kluba Partizan, koja je trebalo da bude u utorak, otkazana je, rečeno je Agenciji Beta u tom klubu.

Beogradski mediji su u ponedeljak preneli informaciju da će trener crno-belih Marko Nikolić biti smenjen, a potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković je nagovestio da će jedna od tema sednice sekretarijata biti upravo i status šefa stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << štaba.

Medjutim, otkazana je sednica sekreterijata, ali i sednica Upravnog odbora, koja je trebalo da bude održana u sredu.

Prema nezvaničnim informacijama, Uprava kluba je u dogovoru s navijačima odlučila da Nikolić i u prolećnom delu sezone predvodi crno-bele.

Agenciji Beta je u Partizanu rečeno da će do kraja dana na zvaničnom sajtu kluba biti izdato saopštenje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Otkazane sednice u Humskoj, navijači "čuvaju" Nikolića?

Izvor: RTS, 30.Dec.2014

Sednica Sekretarijata Fudbalskog kluba Partizan, koja je trebalo da bude održana u utorak, otkazana je, rečeno je u tom klubu. Nezvanično, navijači zadržali Marka Nikolića na mestu trenera prvog tima. Čitaj mi!..Povezane vesti 1 Otkazane sednice u Humskoj, navijači "čuvaju" Nikolića?..2 Novi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.