Nikolić: Volimo Partizan, neće biti lako

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Volimo Partizan, neće biti lako

Trener Videotona teši se time što neće morati da izađe na teren i igra protiv svog bivšeg kluba.

Marko Nikolić nije želeo da se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastanu Videoton i Partizan i da su mu posle žreba u Nionu "pomešana osećanja".

"Biću iskren, nisam želeo da se sastanemo sa Partizanom. Nije tajna da sam imao lepe momente dok sam bio na klupi Partizana i da sam sa tim klubom napravio uspeh. Takođe, imam odličan odnos sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijačima Partizana", rekao je Nikolić za sajt mađarskog predstavnika.

On je podsetio da će utakmice protiv Partizana biti posebne i za njegove pomoćnike Radoja Smiljanića i Gorana Basarića, koji su takođe radili u Partizanu, a naročito za napadače Danka Lazovića i Marka Šćepovića.

"Volimo Partizan i njegovi navijači vole nas", dodao je Nikolić.

Prva utakmica igraće se 17. avgusta u Beogradu, bez prisustva publike, a revanš u Sekešfehervaru sedam dana kasnije.

"Sudbina nas je spojila. Neće biti lako sedeti na klupi gostujućeg tima, posle svega što smo zajedno ostvarili. Dobro je da ne moram da izađem na teren i igram utakmicu", kazao je trener Videotona, osvajač "duple krune" sa crno-belima minule sezone.

Mladi trener ocenio je da su šanse za prolaz u grupnu fazu "50:50".

"Biće to dve jako zanimljive utakmice. Imamo šansu i želimo da se nađemo u grupnoj fazi Lige Evrope, jer je to naš san. Obe ekipe su sposobne da prikažu kvalitetne partije i dajem im po 50 odsto šansi za prolaz".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.