Nikolić: Pristup protiv Sarajeva za desetku

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pristup protiv Sarajeva za desetku

Trener Partizana Marko Nikolić bio je izuzetno zadovoljan prikazanim nakon minimalne pobede crno-belih protiv Sarajeva.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Sarajevo sa 1:0, u pripremnoj utakmici u Antaliji. Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Ninković u 81. minutu, posle asistencije Andrije Živkovića. Partizan: Ž. Živković (Petrović 60'), Aksentijević, Ivković (N. Petrović 46′), Stanković, Gulan, Marković, Pantić, Živković Andrija, Grbić, Ninković >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Fofana (Luka 46′). “Izuzetno pozitivno“, bio je prvi komentar Marka Nikolića nakon duela protiv Sarajeva. “Pristup utakmici bio je za čistu desetku, disciplina u igri je bila perfektna. Jedna prelepa akcija kod poništenog gola, u prvom poluvremenu imali smo još nekoliko šansi, dobra, tečna igra. U drugom poluvremenu je bila primetna želja da se odigra takmičarski i da se pobedi. Sve pohvale na račun svih igrača koji su bili na terenu. Jedino nisam zadovoljan ulaskom Predraga Luke, to nije način na koji može da se igra za Partizan, tako da će morati da pričeka neke nove minute. Svi ostali zaslužuju apsolutno sve pohvale.“ Nikolić je u duelu sa Sarajevom priliku pružio nekim igračima koji nisu u prvom planu. “Imamo 18-20 izuzetno kvalitetnih igrača na raspolaganju, oni mogu da igraju i uskoče u svakom trenutku. Ne bih nikoga izdvajao jer su svi odigrali jednu odličnu, tačnu utakmicu. Drugu utakmicu završevamo bez primljenog gola, nismo davali protivniku ni neke velike šanse. Jako pozitivan utisak, neka ovi mladi momci samo nastave ovako da rade. To je način i put kojim mladi igrali mogu da dođu do lepe karijere“, dodao je Nikolić. Partizan će u Antaliji boraviti do 15. februara, a odigraće još tri test meča. Prvo će se u utorak sastati sa Mariborom (14h), a već dan kasnije rival će biti Rabotnički (14h). Generalnu probu pred nastavak sezone tim će imati protiv Šahtjora iz Donjecka (15h), dan pre povratka u Beograd.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović: Imamo kvalitet za opstanak u eliti

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

FUDBALERI Javora su posle pobede protiv komšija iz Čačka (1:0), pretrpeli i prvi poraz na pripremama u Ohridu. Bolji od Ivanjičana bio je makedonski Pelister iz Bitolja, koji je jedini gol postigao iz penala. – Svesni smo da će biti teško sačuvati status superligaša. Ali, uprkos svemu,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.