Nikolić: Pobeda nad Igokeom mnogo donosi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pobeda nad Igokeom mnogo donosi

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić duel sa Igokeom u 5. kolu ABA lige označio je od velike važnosti za crno-bele kako bi se izdvojili od timova iz sredine tabele.

- Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u oba pravca igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela - ističe Nikolić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana, posle početna dva poraza - od Mornara i MZT-a, vezali su dva trijumfa u regionalnom takmičenju - protiv FMP-a i Zadra i sada žele da nastave niz. Mladi košarkaš Vanja Marinković naglašava da ekipa mora da odigra najbolju igru u sezoni ako namerava da pobedi.

- U predsezoni smo se sastali dva puta sa Igokeom i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, da mogu svakoga da pobede i moraćemo da pružimo najbolju igru do sada ako mislimo da dođemo do pobede - istakao Marinković.

Utakmica 5. kola ABA lige između Partizana i Igokee igra se sutra od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ PRED IGOKEU: Pobeda bi nam mnogo značila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Crno-beli dočekuju goste iz Aleksandrovca...Partizan dočekuje Igokeu u petom kolu ABA lige. Utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić“ na programu je u subotu od 21 sat...FIBA I SAVEZI SLOŽNI: Evroliga PODRIVA interese svetske košarke (FOTO)..JANKOVIĆ BESAN: Morali smo da iskoristimo šanse, jer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan: Protiv Igokee najbolje ove sezone

Izvor: Mondo, 20.Okt.2017

Crno-beli u 5. kolu ABA lige dočekuju tim iz Republike Srpske. "Mnogo timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela", poručio trener Miroslav Nikolić..Foto: MN Press..Partizan će u 5. kolu ABA lige pred domaćim navijačima ugostiti Igokeu. Oba tima u regionalnom takmičenju do...

Nastavak na Mondo...

NIKOLIĆ PRED IGOKEU: Pobeda bi nam mnogo toga donela

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2017

Mi ćemo im se suprostaviti mladošću i agresivnom igrom u oba pravca. Oni su pokazali dobru formu - poručio je trener Partizana Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić duel sa Igokeom u 5. kolu ABA lige označio je od velike važnosti za crno-bele kako bi se izdvojili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.