Nikolić: Partizan favorit, ali idemo na pobedu u Humskoj!

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Partizan favorit, ali idemo na pobedu u Humskoj!

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je Partizan u predstojećoj utakmici 24. kola Super lige Srbije favorit, ali da i njegovi igrači imaju čemu da se nadaju.
(FOTO: Žurnal)
Partizan jeste favorit, ali nam niko ne može oduzeti nadu i našu ambiciju u duelu prtoiv lidera šampionata. Pozivam publiku da bude na nivou fudbalskog praznika i da Srbija pokaže jedno lepše fudbalsko lice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Koliko će to biti dovoljno posle 90 minuta velike borbe, videćemo – kazao je Nikolić novinarima na stadionu Rada.
Nikolić je rekao da utakmica protiv Partizana može da potvrdi kvalitet njegovih igrača, kao i protiv crno-belih nema tajni.
Utakmica na stadionu Partizana je za nas puna inspiracija. Odlično se poznajemo. I tu ne postoji tajni. Ima li lepšeg mesta od subote veče na stadionu u Humskoj za potpunu afirmaciju ovih mladih igrača željnih dokazivanja – istakao je Nikolić.
Kapiten Rada Uroš Vitas istakao je da ekipa u Humsku ne odlazi sa belom zastavom, već da je cilj da se osvoje sva tri boda.
Papirološki je prednost na strani Partizana , ali ne odlazimo tamo sa belom zastavom, jer imamo šta da izgubimo, a to su tri boda koji su naš cilj. Želimo da damo svoj maksimum i da ostvarimo rezultat koji će nas održati u borbi za izlazak na međunarodnu scenu. Mi smo spremni da damo više od našeg maksimuma i ostvarimo priželjkivani rezultat – rekao je Vitas.
Posle suspenzije zbog dva žuta kartona dobijene u utakmici sa OFK Beogradom u protokolu za meč sa Partizanom naćiće se Miloš Stanojević, dok u konkurenciji za tim neće biti povređeni Stefan Dimić, Nikola Antić, Andrija Pavlović i Ognjen Gnjatić.
Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Partizana i Rada igraće se u subotu od 19,00 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Napašćemo favorizovani Partizan

Izvor: RTS, 19.Apr.2013

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici 24. kola Super lige Srbije, ali da i njegovi igrači imaju čemu da se nadaju. Nikolić najavio napad na sva tri boda. ..''Građevinari'' su svesni da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici u Humskoj...

Nastavak na RTS...

Nikolić: Partizan je favorit, ali idemo na pobedu

Izvor: Blic, 19.Apr.2013

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je da je Partizan u predstojećoj utakmici 24. kola Super lige Srbije favorit, ali da i njegovi igrači imaju čemu da se nadaju..."Partizan jeste favorit, ali nam niko ne može oduzeti nadu i našu ambiciju u duelu prtoiv lidera šampionata. Pozivam publiku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.