Nikolić: Ne znam zašto nas kažnjavaju, Partizan će pokazati snagu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne znam zašto nas kažnjavaju, Partizan će pokazati snagu

"Ako u svojoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo jedan derbi, uz pristutvo navijača obe strane, onda ne znam čemu se igra fudbal u Srbiji", poručio je Nikolić

Trener Partizana Marko Nikolić ne slaže se sa odlukom čelnika Superlige da crno-beli u nedelju u Novom Pazaru gostuju bez podrške svojih navijača, ali je istakao da je vreme da vicešampion Srbije pokaže snagu u završnici polusezone.

Zbog povišenih tenzija nakon ubistva navijača Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči košarkaškog duela sa Galatasarajem, doneta je odluka da na stadion u Novom Pazaru mogu da uđu samo pristalice domaćeg tima.

"Ako u svojoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo jedan derbi, uz pristutvo navijača obe strane, onda ne znam čemu se igra fudbal u Srbiji. I Prethodna utakmica Novopazaraca protiv Voždovca je bila odložena, a tu je bila manja tenzija. Malo sam ispratio kakva se tenzija sada stvara i na kraju  je epilog da mi igramo bez navijača. Neko nam oduzima mogućnost da imamo podršku. Mi nismo, niti možemo da budemo krivi, a kažnjeni smo. Probaćemo da to okrenemo u svoju korist", naveo je Nikolić.

Partizan u Novom Pazaru gostuje dva dana posle poraza od Totenhema (0:1) u petom kolu Lige Evrope. Crno-beli su lideri u domaćoj Superligi, imaju šest bodova više od drugoplasiranog večitog rivala Crvene zvezde.

"Sad moramo da izvučemo poslednje atome energije za pobedu i dobar završetak. Cilj je da odbranimo tih ssest bodova prednosti. Zna se da Partizan u ligi do sad nije pobedio u Novom Pazaru. Teško je gostovanje, sad još pojačano nekim tenzijama koje nemaju mnogo veze sa sportom. Nema prostora za izgovore", poručio je Nikolić.

Šef struke crno-belih ističe da očekuje da se u tim posle oporavka od povrede vrati Nikola Drinčić koji je propustio put u London.

"Ubeđen sam da će Drinčić biti zdrav, uz jos dve promene u timu verujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Ovo je možda najvažnija utakmica za nas u prvom delu prvenstva, ne smemo sebi da dozvolimo da četvrti put ne pobedimo u Novom Pazaru", jasan je Nikolić.

On je dodao da su Novopazarci zadržali najveći deo igrača od prošle sezone, a da im je dosta toga dobrog doneo iskusni trener Milorad Kosanović.

"To je dobra ekipa i prošle godine je igrala izvanredno. Ostala im je okosnica, oni su domaćinska ekipa, koja je slabo startovala ove sezone, ali dolaskom Kosanovića dobila je preko potrebno samopouzdanje. Nisu igrali prošlo kolo na Voždovcu, imali su dugačku pauzu, za razliku od nas. Videćemo ko će se bolje da se snađe, vreme je da Partizan pokažemo svu svoju snagu", zaključio je Nikolić.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NIKOLIĆ O NOVOM PAZARU: Ne smemo da dozvolimo da četvrti put ne pobedimo

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014

Trener Partizana Marko Nikolić ne slaže se sa odlukom čelnika Superlige da crno-beli u nedelju u Novom Pazaru gostuju bez podrške svojih navijača.. . – Ako u svojoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo jedan derbi, uz pristutvo navijača obe strane, onda ne znam čemu se igra fudbal u Srbiji....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.