Nikolić: Ne znam gde je Gogua

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne znam gde je Gogua

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ne zna gde se nalazi Sedrik Gogua, kog su čelnici kluba izbacili iz prvog tima.

Gogua je već mesecima van forme, a bez mesta u ekipi ostao je početkom prošle sedmice nakon što je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Novinare je na konferenciji za medije pred susret sa Voždovcem zanimalo i kakva je situacija sa tim igračem koji ne trenira s timom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"To nije tema za mene. Ja i ne znam gde se on nalazi ovog trenutka da budem iskren... To je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, greške se dešavaju i kada je neko mlad može da se oprosti. Ova priča je otišla na klupski nivo, ja nisam upućen u detalje. Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako treba", rekao je Nikolić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.