Nikolić: Mobilizacija na gornjoj granici

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Mobilizacija na gornjoj granici

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da je sutrašnji meč protiv Radnickog iz Niša najteži do kraja jesenjeg dela šampionata i najavio makismalno ozbiljan pristup.

Crno-beli su u seriji od šest uzastopnih prvenstvenih pobeda, a protiv ekipe koju predvodi Milan Rastavac i koja na tabeli ima samo dva boda manje, žele sedmi trijumf u nizu.

- Ovo nije revijalna utakmica, u pitanju je derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kola i definišem je kao najvažniju i najtežu do kraja jesenjeg dela prvenstva. U to nemam dilemu, a to automatski znači da mobilizacija mojih igrača mora da bude na gornjoj granici - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je istakao da Nišlije imaju vrlo specifičan stil igre sa jasnim pecatom njihovog trenera.

- Kada ih analizirate jasno je koje su to stvari, ali neću da ih otkrivam. Verujem da ćemo to uspeti da anuliramo, a opet, siguran sam da će i njihov trener, koga odlično poznajem, na najbolji način pripremiti svoju ekipu - poručio je NIkolić.

Trener crno-belih pohvalio je i fokus igrača posle ubistva navijača Aleksandra Stankovića i majica uoči meča protiv Voždovca.

- Mi smo sportisti i moramo da budemo posvećeni maksimalno radu. Dali smo recept kako bi trebalo i njega ne smemo da napustimo - zaključio je NIkolić.

Utakmica 13. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se u subotu od 19 sati u Humskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.