Nikolić: Mnogo toga je bilo što je trebalo reći igračima na poluvremenu

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Mnogo toga je bilo što je trebalo reći igračima na poluvremenu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je zadovoljan konačnim ishodom utakmice sa Čukaričkim (4:2), ne i završnicom prvog poluvremena kada su crno-beli za veoma kratko vreme primili dva gola.

"Zabeležili smo nova tri boda i zadržali tu efikasnost od četiri gola po meču. Prvih 20 minuta bila je fantastična utakmica, otvorili smo je kako treba, sve je bilo naše, kao na dlanu... A onda, neverovatno, potcenjivački... Mnogo toga je bilo što je trebalo reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igračima na poluvremenu. Primiti dva gola za pet minuta i iz jedne mirne utakmice, u svakom pogledu, prosto... mislili smo da će se dobiti sama. Međutim, u drugom poluvremenu smo dodali glas. Čestitam igračima. Svaka im čast, treba davati toliko golova", rekao je Nikolić za Arenu sport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Konačno sami na vrhu

Izvor: Akter, 13.Sep.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan zbog večerašnje pobede nad Čukaričkim (4:2).."Sada smo konačno na vrhu posle duže vremena, mislim da je tim koji je ušao u Ligu Evrope zaslužio da večeras ima veću podršku sa tribina. U svakom slučaju ostvarili smo važnu...

Nastavak na Akter...

Nikolić: Imao sam šta da kažem igračima na poluvremenu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2014

Trener Partizana Marko Nikolić bio je zadovoljan nakon pobede crno-belih od 4:2 protiv Čukaričkog, ali njegovim izabranicima sigurno nije bilo svejedno tokom poluvremena, jer su za samo 60 sekundi primili dva gola...- Igrali smo prvih 20 minuta izvanredno, kontrolisali igru, sve je bilo naše. Ali,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.