Nikolić: Mediji pišu da je loše u Partizanu

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 14:38

Nikolić: Mediji pišu da je loše u Partizanu

Novo pojačanje Partizana, napadač Nemanja Nikolić, izjavio je da ponašanje tima u krizi može da pokaže koliko je Partizan jak klub.

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Nikolić (30) je već bio član Partizana u sezonama 2019/2020 i 2020/2021, kada je odigrao 36 utakmica, postigao je osam golova i imao je 10 asistencija.

"Dok mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pišu sve loše u Partizanu, kako nema pojačanja i svega, jedna od stvari što me raduje je ta atmsofera. Ne mogu da kažem da mi nije krivo što je Partizan trenutno u krizi i da osećam da se mnogi slade time, ali isto tako mislim da kriza može da pokaže veličinu i koliko je klub zapravo jak. Sva ta kriza i sve daju mi još veću želju da dodjem i pokušam da koliko-toliko doprinesem klubu, naravno i sebi, i da pokušam da ostavim neki trag u Partizanu. Što se mene tiče, sve dok ljudi u klubu misle da mogu da doprinesem, ja ću biti tu", istakao je Nikolić.

Dodaje da je oko svoje pozicije u timu razgovarao sa trenerom Igorom Duljajem.

"Apsolutno se slažem sa tim da je potreban još jedan napadač, što da ne, što je veća konkurencija, veća je i želja za dokazivanjem. Mogu da funkcionišem i kao istureni napadač, u zavisnosti od toga ko je oko vas. Trener i ja smo razgovarali, objasnio mi je šta će se očekivati od mene i u kojim varijantama me vidi, šta bi želeo, da će mi pomoći u svemu tome da prethodnu sezonu koju sam odradio učinim još bolju. Da napravim da ovaj put u Partizanu bude više golova, a manje asistencija", zaključio je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PARTIZANOVO POJAČANJE OPTIMISTA PRED NOVU SEZONU: Kriza može da pokaže veličinu i koliko je klub zapravo jak

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima...Novo pojačanje Partizana, napadač Nemanja Nikolić, izjavio je da ponašanje tima u krizi može da pokaže koliko je Partizan jak klub, prenosi Mocartsport.  ..Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.