Nikolić: Konačno smo sami na vrhu

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Konačno smo sami na vrhu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je zadovoljan konačnim ishodom utakmice sa Čukaričkim (4:2), ne i završnicom prvog poluvremena kada su crno-beli za veoma kratko vreme primili dva gola.

"Zabeležili smo nova tri boda i zadržali tu efikasnost od četiri gola po meču. Prvih 20 minuta bila je fantastična utakmica, otvorili smo je kako treba, sve je bilo naše, kao na dlanu... A onda, neverovatno, potcenjivački... Mnogo toga je bilo što je trebalo reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igračima na poluvremenu. Primiti dva gola za pet minuta i iz jedne mirne utakmice, u svakom pogledu, prosto... mislili smo da će se dobiti sama. Međutim, u drugom poluvremenu smo dodali glas. Čestitam igračima. Svaka im čast, treba davati toliko golova", rekao je Nikolić za Arenu sport.

Na konferenciji za štampu, on je dodao i sledeće:

"Bilo je propusta u igri, ali to su stvari koje će biti rečene u kući, a u javnosti samo pohvale. Čestitam igračima na još jednoj pobedi. Sada smo sami na prvom mestu posle dužeg vremena... Znamo mi dobro šta se dogodilo, ali pošto su ovi momci jedna familija i nose klub na svojim leđima na fantastičan način, ni reč

kritike javno, a razgovaraćemo tamo gde treba. Ovi momci su nastavili jednu izuzetnu seriju efikasnosti i pobeda. Želim da zahvalim svakom navijaču koji je večeras došao, ponaosob. Tim koji je ušao u grupnu fazu Lige Evropa zaslužuje veću podršku od ove koju je imao danas", rekao je Nikolić.

Trener Čukaričkog, kome je ovo bio prvi poraz, rekao je da su mu pomešani utisci.

"Rekao sam pre utakmice da ne odustajemo od našeg stila. Došli smo ovde da se nadmećemo sa Partizanom. Nisu nam napravili neki problem. Poklonili smo im četiri gola, dali dva i pogodili još dve stative, ali presudio je njihov individualni kvalitet", rekao je Vladan Milojević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.