Nikolić: Imamo pravo da se nadamo trofeju

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Imamo pravo da se nadamo trofeju

Fudbaler Partizan Nemanja Nikolić izjavio je da su crno-beli pokazali u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom šta mogu i da u narednom kolu protiv niškog Radničkog žele pobedu.
Tim Zorana Mirkovića pobedio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kolubaru u šesnaestini finala Kupa Srbije u Lazarevcu 2:1 (1:0) golovima Nikolića i Armina Đerleka.

"Predstoji nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u Superligi. Pokazali smo u utakmici sa večitim rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju", rekao je Nikolić klupski sajt.
Bivši napadač subotičkog Spartaka dodao je da je Partizan opravdao ulogu favorita, igrom i dominacijom kroz posed lopte.
"Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem", kazao je Nikolić.
On je istakao da je Kolubara izašla sa pravom ekipom, koja je jedna od favorita za povratak u Prvu ligu Srbije.
"Atmosfera je bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na kojem može da im pozavidi dobar superligaški tim", kazao je Nikolić.
Nikolić je pohvalio igru čitavog tima i čestitao Slobodanu Uroševiću na odigranoj utakmici koju je krunisao sa dve asistencije.
Utakmica 10. kola Superlige Srbije Radnički Niš - Partizan igra se u nedelju od 19 sati na niškom Čairu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FUDBALER PARTIZANA PRESREĆAN POSLE DERBIJA! Nikolić: Pokazali smo da možemo da se borimo za trofeje!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2018

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici sa Crvenom zvezdom pokazala da je bolja i da može da se nada trofejima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.