Nikolić: Favoriti smo, ali to treba i da pokažemo

Izvor: RTS, 23.Okt.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Favoriti smo, ali to treba i da pokažemo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču osmine finala Kupa Srbije protiv trećeligaša Žarkova, ali je istakao da to mora da dokaže i na terenu. Utakmica između Partizana i Žarkova igra se u utorak od 13.00 na stadionu Rada na Banjici.

"Imamo utakmicu u Kupu koja je veoma važna, jer smo više puta isticali važnost tog takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za nas... Posle izgubljena dva boda protiv Radničkog iz Niša, to je jedna lepa šansa da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Nikolić.
Fudbaleri Partizana u utorak gostuju Žarkovu u osmini finala Kupa Srbije.
"Žarkovo je opomena za sve nas iz razloga što je u prethodnom kolu izbacilo dobrog superligaša, Metalac iz Gornjeg Milanovca. To je tim u kome igra dosta mladih i talentovanih igrača, uz tri-četiri igrača koji imaju 33-34 godine... Kome pripada uloga favorita nema dileme kada igra tim iz treće lige i iz Super lige, ali to treba pokazati na terenu. Jedina istina u sportu i u fudbalu jeste na terenu", rekao je Nikolić.
Partizan je juče odigrao 1:1 s Radničkim iz Niša u 13. kolu Super lige Srbije, a Nikolić je naveo da je ta utakmica dobra opomena za njegov tim.
"Kup je takmičenje u kome nema popravnog, nema sledećeg kola ako se izgubi... Moramo u tu utakmicu ući veoma ozbiljno, maksimalno koncentrisano, ne smemo sebi da dozvolimo da napravimo bilo kakvu glupost u igri koja može kasnije da nas košta. Hoćemo da prezimimo u tom takmičenju, a da bismo to ostvarili, moramo da izvučemo maksimum iz sebe", rekao je Nikolić.
Utakmica između Partizana i Žarkova igra se u utorak od 13.00 na stadionu Rada na Banjici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolićeva lekcija egoistima: Pojedinci igraju više za sebe, a ne za Partizan

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao jeda crno-beli moraju ozbiljno da shvate utakmicu protiv trećeligaša Žarkova u osmini finala Kupa Srbije...- Utakmica sa Žarkovom u Kupu je veoma bitna jer smo više puta isticali važnost tog takmičenja za nas. Posle dva izgubljena boda protiv Radničkog,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.