Nikolić: Everton se okrenuo novim obavezama

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: "Everton se okrenuo novim obavezama"

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da Everton Luiz ima punu podršku svih u klubu i da je Brazilac već zaboravio priču vezanu za nemile scene viđene na Banjici.

Nakon prijateljske utakmice koju su fudbaleri Partizana u utorak odigrali protiv Inđije, trener crno-belih Marko Nikolić osvrnuo se još jednom na incident koji se dogodio na Banjici.

Dva dana nakon što su "navijači" Rada vređali Evertona Luiza na rasnoj osnovi, a Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uzvratio nesportskim gestom, Marko Nikolić ističe da je čitava priča više nego jasna.

"Već sam rekao da je to sramno, to što se tamo događalo. Na konferenciji čak nisam imao ni pravu informaciju, bilo je minut – dva posle utakmice. Danas je svakom normalnom čoveku jasno o čemu se radi" kazao je Nikolić, a prenosi "Žurnal".

Strateg Partizana dodao je da se Everton Luiz normalno ponaša na treninzima i da ima apsolutnu podršku svih klupskih struktura.

"Zaboravio je tu priču i okrenuo se novim obavezama, nije više pod utiskom događaja na Banjici. Kao što sam već rekao: za mene je jedino normalno i moguće da svi koji treba to da urade, pre svega Savez i Zajednica, osude pojavu rasizma koja se pojavila" istakao je Nikolić.

Ono što bi potencijalno moglo da predstavlja ogroman problem za Partizan jeste činjenica da bi i Everton Luiz mogao da bude kažnjen zbog nesportskog gesta.

"To bi bilo besmisleno, ali nisam ja u Disciplinskoj komisiji koji će da odlučuje o tome... Pogotovo u ovakvoj situaciji... Mada, neka oni odluče, da se ne izjašnjavam" zaključio je Nikolić.

Disciplinska komisija FSS već je preduzela mere i suspendovala stadion "Kralj Petar I" do okončanja disciplinskog postupka, a ostaje da se vidi da li će i Everton Luiz snositi posledice zbog svog gesta.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ BRANI EVRTONA: Svima je jasno šta se tamo desilo, bilo bi besmisleno da ga suspenduju!

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2017

Nakon što su se u javnosti pojavila informacija da je podneta disciplinska prijava protiv svih učesnika u incidentu na Banjici, trener Partizana, Marko Nikolić, izneo je svoje mišljenje o tome.. . U medijma se danas govorilo o tome da bi zbog konflikta sa navijačima Rada posle meča, suspenziju...

Nastavak na HotSport.rs...

SITUACIJA SE NE SMIRUJE: Evertonove suze na kraju će na svojoj koži osetiti – Srbija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Feb.2017, 16:05

Čitav fudbalski svet već tri dana ne prestaje da se bavi slučajem koji se u nedelju dogodio na Banjici, kada su navijači Rada na rasnoj osnovi vređali fudbalera Partizana, Brazilca Evertona.. I dok u Srbiji vlada podeljeno mišljenje – mnogi su stali uz Evertona, dok je iz Rada stiglo nešto drugačije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.