Izvor: PRObjave.com, 18.Jun.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Popović u timu šampiona Poštanske štedionice

Nikola Popović, prvotimac državnog vicešampiona Sente, u ovogodišnjem prelaznom roku koji traje od 10. do 30. juna, prešao je u redove državnog prvaka Beograda "Poštanske štedionice"!

Popović je sa Kanjižom pre tri sezone osvojio titulu prvaka Srbije, a ove godine je sa Feldejakom u paru postao državni vicešampion.

Lepa pojačanja doveo je i Partizan. Agilni sportski direktor kluba Zoran Dragović, angažovao je dvojicu prvotimaca i nekadašnjih reprezentativaca Beograda "Poštanske štedionice" Nikolu Matijaša i Novaka Obradovića kao i Gorana Savića, koji je nekoliko godina igrao u Premijer ligi BiH za Knin i banjalučki Borac.

Mlade igrače dovela je Crvena zvezda BN bos. Igor Kovačić, juniorski reprezentativac Srema iz Sremske Mitrovice potpisao je za crveno bele, kao i Andraš Balango i Miloš Miljković iz Debeljače.

Laslo Fekete juniorski vicešampion sveta iz 1987. i član senioskih selekcija Jugoslavije koje su 2000. i 2004. osvojile ekipne seniorske bronze, posle skoro decenije provedene u Segedinu, vraća se u Srbiju. Postaće član superligaša Sente.

Moma Vlajković će u novoj sezoni igrati za sprskoligaša Soko Štark Avalu Adu. Do prošle godine bio je član surčinskog Horoskopa.
Kuglaški savez Srbije
Deligradska 27/III
11000 Beograd
Tel: + 381 11 2645780
Web: www.kuglanje.cilj.org

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.