Nikola Peković oprostio Partizanu dug

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Peković oprostio Partizanu dug

Nekadašnji centar Partizana, a potom i predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao, objavio je klub.

Foto: MN Press

U saopštenju Partizana, istaknuto je da je Peković "čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba", svojevremeno uložio svoj novac kako bi se klub oporavio.

"Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio Košarkaškom klubu Partizan da nastavi svoje postojanje. Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana", navodi se u saopštenju.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović zahvalio se Pekoviću na ovome.

"I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača“, izjavio je Mijailović.

Nije saopšteno koliko je to novca Peković uložio u klub, niti koliko mu je Partizan ostao dužan.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.